Choď na obsah Choď na menu

Zaujímave miesta v Európe

rim-2.jpgTalianskoRÍM

Toto mesto nemôžete minúť na svojom európskom turné. Vôňa čerstvej talianskej kuchyne, romantické uličky, historické pamiatky a mnoho iného. Koloseum a Bazilika sv. Petra sú základnými atrakciami každého svetobežníka. 

 

Anglicko - Londýn

Navštíviť tradičné britské múzeum, vidieť muzikál v Leicester Square, Big Ben, Londýnske 4397394.jpegoko na ktorom vidieť panorámu Londýna ako na dlani, turistika na Tower of London a napchávať sa fich and chips, to všetko je špecifické pre dovolenku v Londýne.  





   Francúzsko - Paríž

Paríž je predovšetkým mestom plným múzeí ako napríklad Louvre. Pamiatky ako Eiffelova    pariz-versailles.jpg   veža, Arc de Triomphe či Notre Dame nemôžete vynechať. Napriek týmto krásnym pamiatkam, si nájdite čas aj na relax v kaviarni, či pri dobrom jedle. 

 

 

 

 

 

Španielsko - Barcelona

Barcelona ponúka jedinečnú zmes starej a novej architektúry. Gaudího parc Guell a 48498.jpgLa Sagrada Familia sú veľmi pôsobivé a hrad Montujuic reprezentuje mesto. Keď vás unaví architektúra môžete relaxovať na najlepšej mestskej pláži a popíjať sangriu.

 

 

 

 

Portugalsko - Lisabon

Toto mesto je samo o sebe oveľa lacnejšie ako hociktoré iné európske mestá. portugalsko-lisboa.jpgCestovatelia si môžu vychutnať gotickú katedrálu, leňošenie pozdĺž malebných pláží alebo objavovať zaujímavé múzeá. 

 

 

 

 

 

 

Írsko - Dublin

Dublin je známy hlavne medzi milovníkmi piva a krčmovej kultúry. Ale má aj iné najkrajsie-miesta-irska-peso_image_31008.jpgprednosti, ako krásne parky, katedrály a hrady, ktoré si rozhodne nenechajte ujsť. 

 

 

 

 

 

 

Švédsko - Štokholm 

Štokholm víťazí svojou kombináciou antickej architektúry a moderného kúzla. 4397795.jpegNezabudnite preskúmať špičkové múzeá, výstavy a galérie, či prejsť sa ulicami Gamla Stan a ochutnať severskú kuchyňu. 

 

 

 

 

Rusko - Peterburg

 Jedno z najkrajších ruských miest. Úchvatné paláce a múzeá.  4331318.jpeg